Εταιρεία
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Έργα
Για Επενδυτές
Φ/Β Συμμετοχές
Θέσεις Εργασίας
Επικοινωνία
Νέα
Αγγελίες
links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Up

Eταιρεία

Η εταιρεία e-greeksolar E.Π.Ε ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2007 σαν θυγατρική τηs Ελβετικής   e-swissolar GmbH. Η εταιρεία e-swissolar GmbH προσφέρει επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα των φωτοβολταϊκων συστημάτων. Ο εταιρικός όμιλος ασχολείται ειδικά με την κατασκευή Φ/B πάρκων.   

Η εταιρεία e-greeksolar E.Π.Ε δραστηριοποιείται στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων (Φ/B) για ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές. Με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναλαμβάνει:

- Την μελέτη σχεδιασμού των Φ/B πάρκων

- Την διαχείριση του έργου κατασκευής των Φ/B πάρκων

- Συντήρηση και έλεγχο των Φ/B πάρκων καθ΄όλη την διάρκεια της ζωής τους

Στο κέντρο της κάθε δραστηριότητας βρίσκεται το συμφέρον του επενδυτή. H φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε δοκιμασμένες και σίγουρες λύσεις. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα φτηνότερα, αποδοτικότερα και πιο σίγουρα Φ/B πάρκα.

Σε συνεργασία με χρηματοδοτικούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού και την μεσολάβηση της e-swissolar GmbH, η e-greeksolar ΕΠΕ αναλαμβάνει την χρηματοδότηση έργων που έχουν αποκομίσει όλες τις απαιτούμενες άδειες. Η χρηματοδότηση αναφέρεται μόνο στα ίδια κεφάλαια.

Eταιρική παρουσίαση PDF icon [1 Mb]

Στοιχεία Επικοινωνίας:

e-greeksolar Ε.Π.Ε - Φωτοβολταϊκά Πάρκα - Στοά Παπαθεοφίλου - GR-61100 Kιλκίς  Γραφείο Θεσσαλονίκης: Mητροπόλεως 34 - 54623

Α.Φ.Μ 998560663 - e-mail: info@e-greeksolar.gr

e-solarshop - Φωτοβολταϊκά Συστήματα - e-mail: info@e-solarshop.gr                

Tel. +30  69 06 83 09 01
Fax.+30 (0)2310 2648 65

www.e-swissolar.ch; www.e-greeksolar.gr; www.e-solarshop.gr